Kezdõlap

Borítók   
   Statisztikák  
   Fórum  

2024, október 31, 23:57:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Hírek: 2007 Elindult a CoversClub

Fõoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 193   Le
  Nyomtatás  
Szerzõ Téma: Borító kérések  (Megtekintve 5472966 alkalommal)
singer
CoversClub King
CoversClub Tag
Nem elérhetõ Nem elérhetõ

« Új hozzászólás #871 Dátum: 2012, augusztus 09, 01:05:26 »

Biztos hatalmas dolog lett volna rendesen válaszolni, faszparaszt...
Ezt még nem hallottam fennállásom óta!
Milyen gazdag a magyar nyelv, még ha ilyen "sötét"-ségbõl is szólal meg!
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #870 Dátum: 2012, augusztus 08, 11:33:18 »

Úgy érzem a kérdésem se nem volt bunkó, se nem pedig követelõzõ, de látom, hogy az adminisztrátori cím mellé intelligenciát nem adnak. Biztos hatalmas dolog lett volna rendesen válaszolni, faszparaszt...

Sziasztok.

Ha gyári DVD borítókat szeretnék kérni, annak is itt a helye, vagy itt csak készítõktõl lehet kérni készítést? Valamint, ha nem itt a helye, akkor hol tudok itt nem meglévõket (gyári) megtalálni, kérni?

Szia!

Az oldal nevében is szerepel a "club" kifejezés, a szó jelentése:

egyesület , egylet , kör , társaskör

Azaz nem egy szolgáltatás, hogy itt neked beszerezzük a hõn áhított "gyári borítót", ha netán valaki megvette és a beszkennelt képet feltölti, az neked külön szerencse és a feltöltõ részérõl egy szép gesztus.
Igen a készítõ szívesen elkészíti neked ha megkéred, mi csak ennyit tehetünk.

Ui.: Elég ha a film címét és a hozzátartozó információt adja meg. Az én szerény véleményem az, hogy teljesen mindegy annak aki kérte a borítót, hogy azt most valaki készítette vagy beszkennelt. A lényeg az, hogy legyen a lemezen borító.

DarkEvil-nek:

Kérésed-kérdésed valóban "se nem volt bunkó, se nem pedig követelõzõ".
Viszont Eddy reagálása sem volt az. Ráadásul magvas igazságokat tartalmaz. A sorok között valóban érezhetõ halvány cinizmus, de ettõl õ még nem az, aminek te jellemezted.

Üdvös lenne az ilyen jelzõket és minõsítéseket mellõznöd (még ha netán hirtelen haragú vagy is), mert különben bebizonyítod, hogy a nick neved nem véletlenül az, ami...

Old Dzsordzsi
« Utoljára szerkesztve: 2012, augusztus 08, 11:54:36 írta Old Dzsordzsi » Naplózva
DarkEvil
Újonc
*

« Új hozzászólás #869 Dátum: 2012, augusztus 08, 10:42:46 »

Úgy érzem a kérdésem se nem volt bunkó, se nem pedig követelõzõ, de látom, hogy az adminisztrátori cím mellé intelligenciát nem adnak. Biztos hatalmas dolog lett volna rendesen válaszolni, faszparaszt...

Sziasztok.

Ha gyári DVD borítókat szeretnék kérni, annak is itt a helye, vagy itt csak készítõktõl lehet kérni készítést? Valamint, ha nem itt a helye, akkor hol tudok itt nem meglévõket (gyári) megtalálni, kérni?

Szia!

Azaz nem egy szolgáltatás, hogy itt neked beszerezzük a hõn áhított "gyári borítót", ha netán valaki megvette és a beszkennelt képet feltölti, az neked külön szerencse és a feltöltõ részérõl egy szép gesztus.

Ui.: Elég ha a film címét és a hozzátartozó információt adja meg. Az én szerény véleményem az, hogy teljesen mindegy annak aki kérte a borítót, hogy azt most valaki készítette vagy beszkennelt. A lényeg az, hogy legyen a lemezen borító.
Naplózva
Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #868 Dátum: 2012, augusztus 08, 06:38:11 »

Sziasztok.

Szia!

« Utoljára szerkesztve: 2012, augusztus 08, 06:44:45 írta Eddy61 » Naplózva

Üdv: Eddy61
DarkEvil
Újonc
*

« Új hozzászólás #867 Dátum: 2012, augusztus 07, 21:39:25 »

Sziasztok.

Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #866 Dátum: 2012, augusztus 07, 16:10:22 »

szeretnék boritot kérni az 1979-es londoni randevu cimü alfred hitckok filmhez

Egy gyári és két készített borító található az adatbázisban. A gyári például már öt és fél éve ott van.

Egyszer már felemlegettem a helyesírásodat (illetve annak hiányát). Most is pont errõl van szó. Ha megfelelõ helyesírással írod be a címet a keresõbe, rögvest létrejön a randevúd a keresett borítókkal.

Miután nem hiszem, hogy a helyesírásod változna, adok egy keresési tanácsot a jövõre nézve: a címnek csak azt a részletét pötyögd be, amibe holtbiztos, hogy nem lehet helyesírási hibát beletuszkolni. Jelen esetben például azt, hogy oni ran. Tuti, hogy kilistázza neked az összes Londoni randevú-t (és csak azt).

Old Dzsordzsi
« Utoljára szerkesztve: 2012, augusztus 07, 16:12:45 írta Old Dzsordzsi » Naplózva
7magyar7
Újonc
*

« Új hozzászólás #865 Dátum: 2012, augusztus 07, 12:36:15 »

hali.
Star Wars - A klónok támadása 2, 3, 4 évad borítói kellenének az összes különálló lemezhez.
12 db borító.
Köszi
Naplózva
rexadi
Újonc
*

« Új hozzászólás #864 Dátum: 2012, augusztus 07, 10:52:52 »

Sziasztok!
Szeretném az Ezüst Nyílat, mind a 4 részét, de úgy, ahogy "bukszi" feltette, csak mind olyan legyen mint a 2. Azaz a kép ugyanolyan legyen mint elõl a 2. résznek, csak ugye a hátulján a szöveg nem az meg hát a számok...Smiley Nagyon szépen köszönöm Grin
Naplózva
szazinka
Újonc
*

« Új hozzászólás #863 Dátum: 2012, augusztus 06, 09:20:31 »

szeretnék boritot kérni az 1979-es londoni randevu cimü alfred hitckok filmhez
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #862 Dátum: 2012, augusztus 05, 18:18:14 »

Sziasztok,az eltûnt üzenetem még egyszer,szerintem nincs benne semmi moderálni való.
Keresem a következõ filmek gyári dvd borítóit:Az igazi kaland,John Carter,A titánok haragja,Vasököl,Frászkarika.
Ha valaki feltöltené,megköszönöm neki.üdv.gondav

Idézet
...szerintem nincs benne semmi moderálni való...
Szerintem sincs.
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #861 Dátum: 2012, augusztus 05, 16:04:22 »

Sziasztok.Ma reggel írtam egy üzenetet ide,eltûnt.Meg tudja valaki írni,hogy hova lett?Üdv,gondav.

Fórumbejegyzésedet csak te, illetve az adminisztrátorok tudják törölni.

Én nem láttam a bejegyzést, következésképpen nem is töröltem. Persze, az is lehet, hogy valamelyik kollégám ragadott radírt...
Ráadásul a komputer ördöge sem alszik. Ki tudja, mit kavart?  Cheesy

Ha nem volt a bejegyzésedben semmi moderálni (törölni) való, javaslom, ismételd meg.

Üdv
Old Dzsordzsi
Naplózva
palcsi
Újonc
*

« Új hozzászólás #860 Dátum: 2012, augusztus 03, 12:40:31 »

Üdv!Keresném az ég lovagjai,és a Az elsõ számú közellenség  Fernandel.Boritót.Köszönöm

/KERESÕ HASZNÁLATA/
« Utoljára szerkesztve: 2012, augusztus 04, 07:35:55 írta Eddy61 » Naplózva
singer
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #859 Dátum: 2012, július 29, 22:11:20 »

Hát íme:

Naplózva
singer
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #858 Dátum: 2012, július 29, 11:52:00 »

Sziasztok szeretnék kérni egy borítót:

- Az eljövendõ férfi - L'uomo che verra 2009
http://www.mozicsillag.com/movie_show.php?id=8052#.UBT6lqPfKSo

Elõre is köszönöm!

Erre gondoltál?

Naplózva
Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #857 Dátum: 2012, július 29, 08:12:06 »

Sziasztok, elkészítettem az Archer sorozat 1. évadjának a borítóját, fel is töltöttem, de valamiért törölték az adatbázisból.
Meg tudnátok mondani mi lehetett vele a gond? 3 éve töltöttem fel utoljára, így kimentem a gyakorlatból.

http://kepfeltoltes.hu/view/120728/Archer_1.__vad__saj_t__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szia!
Ha valami hiba vagy gond van a borítókkal akkor nem a kérések topicba kéne írni, hanem ide:
CoversClub > Általános fórum témák > Hibák a CoversClub-on

A másik pedig:

Szia Bozsokia!

Archer 1. évad-járól hiányzik a stáb és epizód lista?

Pótold kérlek.
« Utoljára szerkesztve: 2012, július 29, 08:16:29 írta Eddy61 » Naplózva

Üdv: Eddy61
Oldalak: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 193   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: