Szia Aldo!
Szeretnék kérni tõled 2 borítót:
Két pasi meg egy kicsi 10. évadját
Két pasi meg egy kicsi 11. évadját
Köszi elõre!
Szia!
Pár kérdés nem hagy nyugodni.
1. Ha már van saját külön topikod a borítókészítõk között - ahová elvileg a kéréseket fogadod - akkor mi szükség van rám?
2.
http://www.coversclub.cc/components/com_covers/images/cover/1/0/7/7/107710a.jpgEzt a borítót te készítetted. Sõt a 7-10. szezonig is. Ennyi erõvel miért nem tudod ugyanígy megcsinálni?
3. Nem akarok más nevében beszélni, de Csiribácsi készített a sorozathoz egységes borítót. Miért nem tõle kéred, hogy annak mintájára csinálja meg a hiányzó évadokat? Gondolom elõbb-utóbb úgyis meg fogja majd csinálni.
4. Mi értelme, hogy készítsek egy teljesen független, eltérõ borítót, két szezonhoz, miközben páran már megcsinálták egységesen? Mert a 12 évadhoz külön-külön 100%, hogy nem fogok borítót készíteni.
Nem kérdések, csak gondolatok:
- Nekem is megvan a sorozat a 9. évadig. Igaz én a full coverses borítót használom hozzá, amiket a nyomtatás után le is töröltem. Ezek mintájára készítettem el magamnak a 8-9. szezont, de mivel ez nem az én munkám, nyilván nem fogom közszemlére tenni.
A 10.-en dolgozom egy ideje, ezért ha sikerül valahogy kiküszöbölni a segítségnyújtás topikban felvetett problémámat, privátban elküldöm.- A 10-12. évad poszterei vagy gagyik, vagy kicsik. Alig van normális minõség.
- Tavaly belekezdtem egy gyûjtõ pakkba: 1-6. évad (I. kötet) ill. 7-12. évad (II. kötet), de ezekkel nem nagyon haladok. Max. ezt fogom befejezni majd valamikor. Ha befejezem, mert már a végleges törlésen gondolkozom.
- Zárógondolatként: ehhez most baromira nem érzek késztetést.