köszönöm a bíztatást srácok és igazatok van...csak én ezt sajnos képtelen vagyok belátni...ez a lány volt a 13. állandó nőm és hosszabb kapcsolatom majd 18 évesen.ha szerelmes vagyok,akkor az illetőért élek és ez most csúnya volt azért...múlt szerdán ment haza tőlem,látszólag minden rendben volt...szombat este amikor utoljára beszéltünk telefonon mint egy pár akkor a beszélgetés végén azt mondta,hogy elmegy zuhanyozni majd visszahív...2 óra múlva nem volt hívás,csak egy sms,amiben szünetet kért és nyugtatgatott,hogy nincs semmi baj...hozzáteszem,vasárnap kb hajnali 1 óra volt...pont a névnapom...csodálatos ajándék,nemde ? no nem mintha ajándékot vártam volna,de egy "b@szdmeg,bulldog névnapot te istenverése" jól esett volna...állítólag hazudtam neki sok mindenben...ez jó vicc,mivel ő lenne az utolsó ember akinek hazudnék...tegnap este pedig véglegesen kimondta...ígyhát...ez van... :/ nagyon nagyon hiányzik...mindennél és mindenkinél jobban szeretem...de neki ez kevés...
olyan érdekes,hogy amikor utoljára látjuk az illetőt akiért odavagyunk sohasem gondoljuk,hogy ez alkalommal csókoltuk,öleltük meg,feküdtünk le vele utoljára... :/ ez marhára kiakaszt...
egyéb,némi agymenés mérgemben volt tegnap,így születtek ezek...nem találtam alkoholt,hát maradt a ps:

u.i: a képek hogy tetszenek ?