|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
 |
« Új hozzászólás #60 Dátum: 2011, július 26, 18:48:30 » |
|
Korábban már emlegettem a mércét. Ez a mû tökéletesen megfelel annak a mércének. Gratulálok!
Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
 |
« Új hozzászólás #57 Dátum: 2011, július 11, 18:16:53 » |
|
Mit mondhatnék a Transformers trilógiáról? Már nem is látom a mércét. Olyan magasan van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
 |
« Új hozzászólás #55 Dátum: 2011, július 09, 07:32:37 » |
|
Isten bizony gondolkodni fogok, hogy ezeket az ötleteket megvalósítsam. Fõleg a Pokémon és a Gondos Bocsok nagyon bejönnek  De most gondoljatok bele, készen van 11 tok erre ma nézem és úgy döntöttem ez így nem az igazi, és elkezdtem az elejétõl újra. Szerintem nem vagyok normális.Szerintem meg ezt sokkal inkább hívják - igényességnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandika8
CoversClub King
CoversClub Tag

Nem elérhetõ
Kakas a saját szemétdombján
|
 |
« Új hozzászólás #54 Dátum: 2011, július 09, 00:22:18 » |
|
Isten bizony gondolkodni fogok, hogy ezeket az ötleteket megvalósítsam. Fõleg a Pokémon és a Gondos Bocsok nagyon bejönnek  De most gondoljatok bele, készen van 11 tok erre ma nézem és úgy döntöttem ez így nem az igazi, és elkezdtem az elejétõl újra. Szerintem nem vagyok normális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
 |
« Új hozzászólás #53 Dátum: 2011, július 08, 23:41:04 » |
|
Pokémon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barnika91
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #52 Dátum: 2011, július 08, 18:39:23 » |
|
Akkor a Hupikék törpikék lesz az!  Vagy a Gondos Bocsok. Egyre szimpatikusabb ötleteket kapok  Hupikék Törpikék megvan nekem, az csak 12 dvd, ugyhogy marad a Gondos Bocsok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandika8
CoversClub King
CoversClub Tag

Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #51 Dátum: 2011, július 08, 17:38:27 » |
|
Akkor a Hupikék törpikék lesz az!  Vagy a Gondos Bocsok. Egyre szimpatikusabb ötleteket kapok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandika8
CoversClub King
CoversClub Tag

Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #50 Dátum: 2011, július 08, 17:37:43 » |
|
Helló pirates70 !
Tervbe van véve a sorozat elkészítése, de most kezdtem bele egy másik nagyobb volumenû sorozatba (39 tok), így egy kicsit várni kell. De ígérem sietek.
üdv
Csiribácsi
Mi lenne az a 39 tokos sorozat? Megöl a kiváncsiság. Ha elárulom, hol a meglepetés ereje  Na jó annyit segítek, hogy csak a gerinc az összefüggõ, a sorozatok és a nagy filmek több különbözõ részekbõl tevõdnek össze. Mesék a Kriptából ?  Ez jó, de nem ez lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|