Üdv Motibi!
...Elõször töltöttem fel ide...
A segítõ szándékért köszönet. Viszont mielõtt belekezdtél volna, valószínûleg nem néztél körül az oldalon. Gondolom, mert...
...nem jelölhetõ meg feltöltésnél hogy a borító gyári vagy készített...
...ez így nem igaz. A feltöltési oldalon pusztán csak be kellett volna állítanod.
...Így automatikusan gyárinak tette fel...
Természetesen, hisz' a kategóriákban a gyári az alapértelmezett (mint ahogy a DVD is).
Megjegyzem, ez még nem volt baj, mert a kategóriát mi, adminisztrátorok is át tudjuk állítani, amikor ellenõrizzük a feltöltést. Csak éppen bizonytalanok voltunk. Ebben a pontban tehát információra vártunk.
...Egyébként a címet és a leírást magyarul írtam. Kell ennél több?...
Hát igen. Például a stáblista és a technikai adatok. Bár ennek hiányába én speciel nem kötök bele, mert (sajnos) bõven van itt a CC-n ilyen típusú magyarítás.
Azt azért megjegyzem, magára valamit is adó borítókészítõ alkotása tetõtõl-talpig magyar nyelvû...
...A minõségérõl annyit, hogy angol nyelvû gyáriból csináltam, leszedtem a szöveget stb, tehát a minõsége nem változott..²
Így igaz. Ami gyenge volt, az gyenge is maradt.
...sõt a magyar felirat élesebb...
Bizonyára ez is igaz.
...A film 2013-as, én utána néztem, az eredeti címe így volt: The Mule, 2013...
Az IMDb-n a film 2012-es gyártású, bár szerintük is 2013-ban volt Amerikán kívül mindenütt a DVD-bemutató.
Minden más angol és magyar oldalon viszont valóban 2013-asnak minõsítik ezt a filmet. Hajlok rá, hogy elfogadjam érvedet.
Bár, ha nem írod rá a borítóra a dátumot, minderre nem kerül sor...
...Hm?...
Ezt pedig nem minõsítem.
A pikírtség felesleges. Udvariasan is meg lehet beszélni a véleménykülönbségeket. Legalábbis a CC-n.
Üdv
Old Dzsordzsi