|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #45 Dátum: 2010, december 09, 21:51:09 » |
|
Sziasztok.Én is rengeteg borítót töltök le és nyomtatok.Ami nagyon hiányzik az a CSI helyszínelõk 10. évad.Ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék. Még egy kérdésem lenne az oldalhoz és felhasználóihoz: PC játék borítók mért nincsenek fent?Nem lehetne nyitni egy ilyen mappát? Nekem van pár darab.Szívesen feltölteném.
Üdv adamecet! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #44 Dátum: 2010, december 06, 20:29:25 » |
|
Tisztelt Old Dzsordzsi barátom szeretnélek meg kérni hogy légy szíves készíts 4db gyûjtõ borított STEVEN SEAGAL gyûjteményhez teljes mértékben a fantáziádra bízom a szakmai megvalósítást csak egy apró kérés legyenek a gyûjtõ borítok beszámozva hogy 1-2-3-4-s elõre is köszönöm a fáradozásodat üdvözlettel saponya a gyûjtõ borító mérete 22mm s 10db-s tok ehhez kérném.
Üdv saponya! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #43 Dátum: 2010, december 06, 13:19:23 » |
|
Sziasztok!
Szeretném ha valaki tudna csinálni Az õrzõk legendája címû rajzfimhez borítót. Elõre is köszönöm.
Üdv jolka_3! Három is található az adatbázisban. Ráadásul mindegyik készített. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #42 Dátum: 2010, december 03, 16:24:35 » |
|
"...légyszíves készíts el nekem egy gyûjtõ DVD-borítót, a SANCTUARY - GÉNREJTEK 1-2 ÉVAD -ról..."[/color] "...légy szíves készíts 4db gyûjtõ borított STEVEN SEAGAL gyûjteményhez..."
Üdv bansanya (3?)!
Köszönöm a személyes megcélzatás(mögötti elismerés)t. A kérést vettem. A kihívás tetszik, de elég jó kis melót jelent az - különösen a Seagal-életmû - elkészítése. Kérlek tehát, légy türelemmel.
Üdv Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #41 Dátum: 2010, december 02, 22:56:05 » |
|
Üdv kekcsillag! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #40 Dátum: 2010, december 01, 23:21:24 » |
|
Üdv mindenkinek!!!!!!!!!!!! Keresném a Menekülés Szaud-Arábiából cimü dvd boritot a film 1998as Rendezõ:Simon Wincer Szereplõ:Treat Willams fáradozást elöre és utolag is nagyon megköszönöm ujpesti
Üdv ujpesti! Kérésedre elkészítettem, és feltöltöttem. (Az már csak hab lenne a tortámon, ha egy ferencvárosinak készíthettem volna... ) Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #39 Dátum: 2010, december 01, 16:15:47 » |
|
Üdv Lendvai Ákos! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #38 Dátum: 2010, december 01, 14:01:28 » |
|
Üdv pingipang! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #37 Dátum: 2010, november 28, 02:01:12 » |
|
Üdv tibbi! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #36 Dátum: 2010, november 27, 14:58:04 » |
|
Sziasztok
Szeretnék borítót és címkét kérni a Próbaidõ (Straight Time) címû 1978-as Dustin Hoffman-filmhez. Elõre is nagyon köszönöm.
Üdv Lendvai Ákos! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #35 Dátum: 2010, november 26, 01:23:25 » |
|
Tisztelt Old Dzsordzsi barátom szeretnélek meg kérni hogy légyszíves készíts egy gyûjtõ borítót a csillagkapu a mozifilm a folytonosság és az igazságládája a méret 22mm es legyen ígérem többet nem zaklatlak ilyen kéréssel de már csak egy ilyen gyûjtõ borító hiányzik a gyûjteményembõl így lenne teljes a sorozatom elõre is nagyon köszönöm a fáradozásod üdv saponya
Üdv saponya! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem a Csillagkapu - a mozifilm; Az Igazság Ládája; Folytonosság gyûjtõ borítóját. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #34 Dátum: 2010, november 24, 22:33:37 » |
|
Hy mindenkinek.
szeretnék kérni A természet nagy eseményeihez (1-2-3) dvd korong címkét. (Old Dzsordzsi ha nem lenne nagy fáradtság, akkor téged kérnélek meg, gondolom pikk pakk meglenne a front-okból)
elõre is köszönöm
Üdv pingipang! Kérésedre - bár a forma és a méretarány különbségei miatt nem éppen pikk-pakk - elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #33 Dátum: 2010, november 23, 17:05:06 » |
|
szia old Dzsordzsi nagyon szépek lettek a A természet nagy eseményei c. borítóid szeretném megkérdezni hogy csinálnál belõle egy gyûjtõ borítót 14mm gerinc mérettel +1db gyûjtõ címkét hozzá elõre is köszönöm üdv saponya
Üdv saponya! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #32 Dátum: 2010, november 22, 22:29:22 » |
|
Sziasztok. Valaki tudna nekem készíteni A természet nagy eseményei címû 3 részes természetfilmhez borítókat? Köszönöm.
Üdv ramirez2007! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem a borítókat. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|