Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #31 Dátum: 2010, november 20, 14:45:14 » |
|
Keresném, a Pokoli hajsza - The Objective (2008) címû film DVD korongját.
Üdv laszlo57! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #30 Dátum: 2010, november 20, 01:22:15 » |
|
Üdv bansanya(3)! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem az Iván Csonkin közlegény élete és különleges kalandjai borítóját.
Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #29 Dátum: 2010, november 18, 14:03:49 » |
|
A vasállarcos,de a leonardo dicapriós ha lehet köszyyyy nagyon
Használd a keresõt !!A keresõ használatának alapvetõ feltétele a keresett film címének pontos ismerete (és nem utolsó sorban a megfelelõ helyesírás ). Nem csodálom, hogy tmerci0601 nem találta meg, amit keresett. A "köszyyyy"-tõl meg kiver a víz... Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #28 Dátum: 2010, november 16, 00:38:13 » |
|
Üdv saponya! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem a Csillagkapu: Atlantisz 1-5. évad gyûjtõ DVD-borítóját. De azt tudnod kell, hogy pillanatnyilag nagyon utálom a Csillagkaput...
Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #27 Dátum: 2010, november 15, 01:34:43 » |
|
Üdv Szalacsi Dezsõ! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem az A Zebegényiek c. film DVD-borítóját.
Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #26 Dátum: 2010, november 14, 17:12:14 » |
|
Üdv saponya! A Csillagkapu: Atlantisz 1-5. évada összesen 100 epizód, részenként kb 42. perc. Ez - akárhogy is tömörítetted - nyilván több DVD-lemezre fért csak el. Ebbõl fakad a kérdés is: milyen vastag a gyûjtõ tokod (= mennyi legyen a gerincszélessége a borítónak)? Tudtommal a 4-6 db-os 22 mm, a 8-10 db-os 33 mm vastag. Nos? Következõ (gyûjtõ-) kéréseidnél légy szíves ezt az információt is megadni. Old Dzsordzsi sziasztok szeretnék kérni a Csillagkapu Atlantisz sorozathoz egy gyûjtõ borított 1-5 évadig elõre is köszönöm további szép napot mindenkinek üdv saponya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #25 Dátum: 2010, november 14, 16:54:20 » |
|
Sziasztok, Üdv Mindenkinek! Uhh, újra a készítõk segítségére lenne szükségem (vagy esetleg egy feltöltõére)! Van egy olyan animációs film, mese, hogy Az Újvilág Bosszúangyalai 2.! Na, ennek a filmnek szeretném a cd címkéjét! Eddig még nem találtam meg itt! Megcsinálná valaki?! Elõre is NAGYON KÖSZÖNÖM! Minden Jót! üdv, csaó, Pleti Üdv Pleti! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #24 Dátum: 2010, november 12, 17:40:04 » |
|
Sziasztok,
A lány, aki ellopta az Eiffel-tornyot címû filmhez szeretnék borítót kérni.
Elõre is nagyon köszi
Berni
Üdv adetti-Berni! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #23 Dátum: 2010, november 11, 21:26:50 » |
|
Old Dzsordzsi egy isten király vagy ugyan is ezt a Gyilkos számok sorozatot egy nagyon beteg barátomnak szeretném ajándékozni õ rajong ezért a sorozatért még egyszer nagyon köszönöm egy életre leköteleztél amit szeretnék még kérni 2db címkét 6-dik évadhoz üdv saponya
Üdv saponya! Feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #22 Dátum: 2010, november 11, 21:12:32 » |
|
Szevasztok!
Az alábbi DVD dokumentumfilmhez kérek borítót:
Párizs felülnézetben
Köszönöm!
Üdv Farkas Tamás! E dokumentumfilm helyes magyar címe: Párizs felülnézetbõl. Kérésedre - ezzel a címmel - elkészítettem és feltöltöttem a DVD-borítót. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #21 Dátum: 2010, november 11, 13:22:32 » |
|
szia Old Dzsordzsi szeretnélek megkérni hogy légyszíves készíts 2db Gyilkos számok gyûjtõ borítót az elsõt 1-3 évadig a másodikak 4-6 évadig nagyon megköszönöm a fáradozásod üdv saponya
Üdv saponya! Kérésedre elkészítettem és feltöltöttem. Azt pedig köszönöm, hogy betartottad múltkori igéretedet, és (legalábbis a kifejezetten nekem címzett bejegyzésedben ) javítottál a helyesírásodon. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #20 Dátum: 2010, november 09, 22:06:05 » |
|
Szia Old Dzsordzsi! Köszönöm szépen a Nürnberg bóritót, király lett, a másikat ( Speer és Hitler) is megcsinálhatnád ha idöd engedi. üdv. Üdv ribeira! Engedte, elkészítettem, feltöltöttem. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #19 Dátum: 2010, november 09, 19:12:53 » |
|
Üdv zarazo69 és bansanya2.! Kérésetekre elkészítettem és feltöltöttem az Alvajáró DVD-borítóját.
Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #18 Dátum: 2010, november 09, 15:08:53 » |
|
Üdv laszlo57! Kérésedre elkészítettem a Vivát Benyovszky! DVD-borítóját és címkéit.
Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #17 Dátum: 2010, november 08, 23:56:51 » |
|
Üdv ribeira! Természetesen nem tudom, hogy mennyire vagy érett, és kell-e még érned egyáltalán. Szóval nem érésedre, hanem kérésedre.Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|