Zozika, Atosz24!
Sziasztok!
De pengevagy és milyen májjer!
Az a nagy gond,hogy én vettem a fáradságot és elolvasgattam a fórumot és ebböl leszürve nem én vagyok a sok PROFI között az egyedüli hogyis írtad? Béna? Na ja nem mindenki születik számitógéppel az agyában.
A fórumon a segítség nyújtást szarúl adod elö gondolom nem ezért nem lettél oktató ill. tanár.
Az oldalért tényleg nem fizetek és eddig tényleg nem tettem érte ebben az egyben igazad van.
De ha te tényleg akkor "Májjer" vagy akkor segítened kéne nem pedig alap észt osztani mint pl: reggelj újra, érdekes nekem sikerült, stb.
Ja a tieddel sikerült erre nem gondoltál?
Ha érdekel megadom a jelszót és probálj abból kijönni mert nekünk még mindig nem sikerült.
Nem bántásként szántam az elözö hozzászólást de ha bele gondolsz van egy kis gáz!
Olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat de a 22-es csapda részét.
Sajna mint már írtam nem észnélkül ültem le háborogni, ha veszed a fáradságot akkor vissza nézel a többi problémára és nézd meg mit reagáltatok rá. Na az igen azok megoldások voltak a gyógyírre.
Ha faszán kezelted volna lehet, hogy 12762 reggisztrált helyett lenne úgy kb. 15-18000
A másik dolog 12762 abból mennyi lehet a valós használati reggisztráció és mennyi lehet benne a téves vagy hibás esetlegm BÉNA mint az én reggisztráciom.
Ja a legfontosabb ha esetleg úgyéreznéd tilts ki söt tiltass ki mert IGAZam van vagy valami hasonló.
Nézz utána te is ahogy én tettem hibázni emberi dolog besmerni nem szégyen hanem büszkeség.
Itt ragadnám meg a lehetöséget arra, hogy én is bocsánatot kérjek ha valaki úgyérzi megbántottam!

:

:

:

: