Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #1526 Dátum: 2020, október 03, 15:27:34 » |
|
Köszi!
Statisztika: javítjuk hamarosan.
Régi módosítás: Igen itt igazából nem fogadja el a mentést, mert ugye nincs ott a cím, ezért nem történik semmi, igyekszünk javítani.
Ezt viszont nem értem:
Most viszont a két új címke helyén csak egy apró ikon és szöveg látható.
Linket tudsz mutatni?
Így néz ki:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Administrator
|
|
« Új hozzászólás #1525 Dátum: 2020, október 03, 14:17:20 » |
|
Köszi!
Statisztika: javítjuk hamarosan.
Régi módosítás: Igen itt igazából nem fogadja el a mentést, mert ugye nincs ott a cím, ezért nem történik semmi, igyekszünk javítani.
Ezt viszont nem értem:
Most viszont a két új címke helyén csak egy apró ikon és szöveg látható.
Linket tudsz mutatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #1524 Dátum: 2020, október 03, 06:22:19 » |
|
Átköltöztünk, sajnos az elavult rendszer miatt pár funkciót egyenlõre nem sikerült megmenteni. Ha valamilyen fontosabb dolog nem mûködik, kérlek jelezzétek.
Üdv! Egy régi címkémhez készítettem DVD-borítót. A régi címke megnyitásakor eleve nem írta ki a film címét. A rátöltött borító pedig jóváhagyás után nem jelent meg. Csak a régi címke. (Az utolsó törvényenkívüli) Néhány nappal ezelõtt egy meglevõ DVD-borító/címke feltöltésemhez készítettem két új címkét. Kiegészítésül feltöltöttem, jóváhagytam, az egész rendben ki is került az oldalra. Most viszont a két új címke helyén csak egy apró ikon és szöveg látható. Sem az ikon, sem a link nem vezet sehova. A régi két borító és a címke rendben mûködik. (Két legyet egy csapásra) A statisztikák nálam sem mûködik. Old Dzsordzsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2020, október 03, 06:25:55 írta Old Dzsordzsi »
|
Naplózva
|
|
|
|
drower
|
|
« Új hozzászólás #1523 Dátum: 2020, október 02, 17:39:15 » |
|
Átköltöztünk, sajnos az elavult rendszer miatt pár funkciót egyenlõre nem sikerült megmenteni. Ha valamilyen fontosabb dolog nem mûködik, kérlek jelezzétek.
Nálam pl a statisztikák helyén semmi nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Administrator
|
|
« Új hozzászólás #1522 Dátum: 2020, október 02, 13:55:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #1521 Dátum: 2020, október 01, 12:01:12 » |
|
Sziasztok!
A mai napon is lesz pár kimaradás, mert költöztetjük az oldalt egy másik szerverre.
15:00-17:00 remélhetõleg megoldódik minden, ha nem sikerül akkor csütörtökön ismét lesz egy kis kimaradás.
Köszi a türelmet. cc.
Ki fogjuk bírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoversClub
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
Ne fürgyé le!!!
|
|
« Új hozzászólás #1520 Dátum: 2020, szeptember 30, 12:20:02 » |
|
Sziasztok!
A mai napon is lesz pár kimaradás, mert költöztetjük az oldalt egy másik szerverre.
15:00-17:00 remélhetõleg megoldódik minden, ha nem sikerül akkor csütörtökön ismét lesz egy kis kimaradás.
Köszi a türelmet. cc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
deem
|
|
« Új hozzászólás #1519 Dátum: 2020, szeptember 30, 09:32:47 » |
|
Sziasztok! Valószínûleg ez lehetett a hiba oka: http://kepkezelo.com/images/e3bmi3wvuvevfzdxxlzl.pngEgy ideig én sem tudtam belépni az oldalra (Firefoxot használok), és mindig ez a hibaüzenet jelent meg. Gondolom a Mozilla változtatott a biztonsági kódokon, és az üzemeltetõhöz irányított. Safarival mûködött az oldal, mostanra pedig helyreállt minden, újból a Firefoxszal megy. Üdv DéeM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #1518 Dátum: 2020, szeptember 30, 05:46:37 » |
|
Üdv! Tegnap néhány óra hosszat nem tudtam a szokott módon belépni a CC-re. A Google Chrome-on és az Edge-en is az jelent meg, hogy az oldal (üzemeltetõje) nem csatlakozik valamilyen biztonsági akármihez. A CC Facebook oldaláról viszont simán bejutottam. Miután még azelõtt rendbe jött a dolog, hogy felbosszantottam volna magam, nincs képem az adott képernyõrõl. Fogalmam sincs, hogy az általam tapasztalt hiba összefügg-e az alább jelzettekkel. Ezt a bejegyzést is pusztán többlet információnak szánom. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
frisa49
|
|
« Új hozzászólás #1517 Dátum: 2020, szeptember 29, 15:20:15 » |
|
Üdv! Érdeklõdnék hogy az oldal miért szaggat ? Sokszor el tûnek dolgok mint az imént is amit feltöltöttem képek nem látszanak...stb Szia! Nekem nem csinál ilyet. akkor nálam van a hiba esetleg!!! köszi Sziasztok! Nálam is, hol megjelennek a borítók,hol nem! frisa49
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
taxi18
|
|
« Új hozzászólás #1516 Dátum: 2020, szeptember 29, 14:57:09 » |
|
Üdv! Érdeklõdnék hogy az oldal miért szaggat ? Sokszor el tûnek dolgok mint az imént is amit feltöltöttem képek nem látszanak...stb Szia! Nekem nem csinál ilyet. akkor nálam van a hiba esetleg!!! köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoversClub
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
Ne fürgyé le!!!
|
|
« Új hozzászólás #1515 Dátum: 2020, szeptember 29, 14:52:18 » |
|
Üdv! Érdeklõdnék hogy az oldal miért szaggat ? Sokszor el tûnek dolgok mint az imént is amit feltöltöttem képek nem látszanak...stb Szia! Nekem nem csinál ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
polip32
|
|
« Új hozzászólás #1513 Dátum: 2020, augusztus 27, 04:28:19 » |
|
Sziasztok. Majmok bolygója: Forradalom és az Amerika kapitány: A tél katonája png címet tudnátok feltölteni? Csak ilyen kis méretben találtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2020, augusztus 29, 13:55:48 írta polip32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
polip32
|
|
« Új hozzászólás #1512 Dátum: 2020, augusztus 01, 10:08:25 » |
|
Ilyen photoshop style letölthetõ valahol? Szia. Magad is megtudod csinálni, ha nem is pont ezt, de egy hasonlót. Majd küldök videót. Rendben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|