jocibabu
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #296 Dátum: 2007, november 10, 11:40:55 » |
|
A bóritó mérete. 18,44 x 27,5
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Barbár
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #295 Dátum: 2007, november 10, 06:47:20 » |
|
Sziasztok, nem tudnátok megmondani, hogy az ilyen cd1, cd2, vagyis a címkéket hogyan lehet rárakni a cd-re, valaki azt mondta hogy nyomtatással, de ahoz milyen papír kell, légyszí válaszoljatok, elõre is köszönöm
Harmadik megoldás; olyan tintasugaras nyomtató ami egy lemeztálca segítségével közvetlenül a (nyomtatható) lemezre nyomtat. Ilyen pl.: Canon IP4200, v. http://www.olcsobbat.hu/static/product_images/400x400/10034/1034565.jpg Azt gondolom a legtöbben ezt a megoldást használják az alacsony költségek és a jó minõsége miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
T-MaTe
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #294 Dátum: 2007, november 09, 19:30:37 » |
|
Sziasztok, nem tudnátok megmondani, hogy az ilyen cd1, cd2, vagyis a címkéket hogyan lehet rárakni a cd-re, valaki azt mondta hogy nyomtatással, de ahoz milyen papír kell, légyszí válaszoljatok, elõre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Plukap
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #293 Dátum: 2007, november 08, 00:17:53 » |
|
Hello valaki eltudná mondani mekkor a pontos borító méret ?,mert ha nyomtatok mindig túl rövid
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabcsi44
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #292 Dátum: 2007, november 07, 19:05:32 » |
|
Köszike!
Canon Pixma Mp500-as nyomtatóm van, de a saját progijában nem lehet kicsire venni a lyukat a korongon. A legkisebb beállítás 44 mm. Ez gáz. Megpróbálom ezt a cd labelt, hátha........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabcsi44
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #291 Dátum: 2007, november 06, 19:46:45 » |
|
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Olyan gondom van ha a dvd cimke kicsi, nem tudom jól a lemezre nyomtatni. Rátaláltam az UnderCoverXP progira, ez a külsõ borítókat átméretezi, d a korongot nem. Nincs erre valami progi? Elõre is kösz! Gabi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Birdy87
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #290 Dátum: 2007, november 03, 10:45:56 » |
|
Sziasztok! Nekem néhány borito megszerkeztésében kéne segiteni mert megvan az eleje hátulja csak a gerincét kéne megcsinálni mindegyiknek ha valaki segiotene akkor irjon e-mailt [email protected] elõre is köszi Pontosabban 27 dvd borito gerincét kéne megcsinálni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007, november 03, 11:06:06 írta Birdy87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tamasir
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #289 Dátum: 2007, október 23, 09:56:57 » |
|
Igazad van...De ez a tinta minõségén nem változtat A minõsége tényleg nagyon jó...és az is, hogy felhívtad erre mások figyelmét. Az ára is kedvezõ...Amióta canon gépem van ezt használom. tamasir~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tamasir
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #288 Dátum: 2007, október 22, 21:16:17 » |
|
A Canonhoz javaslom a Printe-Rite patronokat.Sokat kipróbáltam és ez a legjobb az utángyártottak közül. Pl. a "G and G"-t felejtse el az aki sokáig akarja használni a nyomtatóját:)
Bocs...de a patron Print-Rite. A Google is így találja meg a forgalmazót..... tamasir~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
speedle
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #287 Dátum: 2007, október 22, 12:43:44 » |
|
csõ honnan tudok a photoshophoz betûtípusokat leszedni??? pl: szökés, smallville, mátrix stb.... választ elõre is thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoversClub
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
Ne fürgyé le!!!
|
|
« Új hozzászólás #286 Dátum: 2007, október 19, 11:00:18 » |
|
csá mind
már régóta figyelem a munkásságotokat és nagyon megvagyok vele elégedve ezért szeretnék felajánlani kb 2 giga szép minõségû exkluziv magyar boritógyüjteményt ha az adminok felveszik a kapcsolatot akár dvdn elküldöm vagy feltölthetem bárhova. további jó munkát és sok sikert kivánok.
sono
Szia! Milyen képekrõl lenne szó? Jó minõségû scannelt? Készített? Kb hány %-a nincs fent az oldalon? Ezek fontos kérdések lennének. Elõre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
|
« Új hozzászólás #285 Dátum: 2007, október 19, 08:41:45 » |
|
csá mind
már régóta figyelem a munkásságotokat és nagyon megvagyok vele elégedve ezért szeretnék felajánlani kb 2 giga szép minõségû exkluziv magyar boritógyüjteményt ha az adminok felveszik a kapcsolatot akár dvdn elküldöm vagy feltölthetem bárhova. további jó munkát és sok sikert kivánok.
sono
Szia! Örülünk a levelednek és nagyon szívesen várjuk a borítóidat! Továbbiakban priviben megbeszéljük a további lehetõségeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sono
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #284 Dátum: 2007, október 17, 18:39:27 » |
|
csá mind
sono
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DirtyFred
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #283 Dátum: 2007, október 16, 08:55:54 » |
|
A shrinket már régóta nem frissítik, de ha a hátérben futatod a friss anydvd-t akkor ugyan úgy használható mintha friss lenne.
Ja és egyszerûen és jól tömörít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyulabs
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #282 Dátum: 2007, október 14, 18:50:36 » |
|
Sziasztok! A DVD Decrypter-rel kikodolt anyagot ha duplaretegu lemezre irjatok CSAK IMG BURN-nel tegyetek,mert az tudja szuperul felirni(retegvaltas stb)jo minosegben! Sok sikert:gyulabs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|