Kezdõlap

Borítók   
   Statisztikák  
   Fórum  

2024, november 10, 19:16:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Hírek: 2007 Elindult a CoversClub

Fõoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 48   Le
  Nyomtatás  
Szerzõ Téma: Vélemények, ötletek...  (Megtekintve 607921 alkalommal)
pgkriszti
Újonc
*
Nem elérhetõ Nem elérhetõ

« Új hozzászólás #177 Dátum: 2007, április 04, 14:06:16 »

Sziasztok!
Miért törlitek mindig amit feltöltök? Ellenõriztem és nem is voltak meg az adatbázisban.
K.
Naplózva
technodome
Újonc
*

« Új hozzászólás #176 Dátum: 2007, április 03, 20:41:53 »

Gratulálok kedves "technodome" hogy sikerült a Nem vagyunk mi angyalok borimból, amihez elég nehéz volt elfogatható alapanyagot találni, te ezt még lerontottad 400 kb alá!

Huh? Angry
További jó rombolást neked!!

Kedves Zolipapa

Bocsáss meg azért mert ezekszerint a te verziódat raktam fel, de valamit azért tudnod kell:
1. a dc strong-on nem jelölték hogy a te verziód és csak ezt lehetett megtalálni
2. a méretébe nem nyúltam bele, ahogy letöltöttem úgy töltöttem ide fel mert elég sokan kérték

Nem akarok fölösleges viszályt, de nem is fogok senkinek "nyalizni" egy ilyen félreértés miatt

Remélem korrekt voltam

ui: azért frankó lett a borítód, én is megcsináltam elsõ borítómat: schindler listája- címmel. ha gondolod nézd meg mert kiváncsi vagyok a véleményekre
« Utoljára szerkesztve: 2007, április 03, 20:58:28 írta technodome » Naplózva
zolipapa
Újonc
*

« Új hozzászólás #175 Dátum: 2007, április 03, 19:53:41 »

Ha felteszed a full verziót megköszönjük és lecseréljük.  Cheesy
A ful verziót nem tudom, de egy jobbat feletettem........
Naplózva
Nomak
Vendég
« Új hozzászólás #174 Dátum: 2007, április 03, 18:50:31 »

Ha felteszed a full verziót megköszönjük és lecseréljük.  Cheesy
Naplózva
zolipapa
Újonc
*

« Új hozzászólás #173 Dátum: 2007, április 03, 18:07:55 »

Gratulálok kedves "technodome" hogy sikerült a Nem vagyunk mi angyalok borimból, amihez elég nehéz volt elfogatható alapanyagot találni, te ezt még lerontottad 400 kb alá!

Huh? Angry
További jó rombolást neked!!
Naplózva
Nomak
Vendég
« Új hozzászólás #172 Dátum: 2007, április 03, 11:43:22 »

Talán azért jó, ha már a találati listában meglátszik a készítõ neve, (én a CoversClubos borítók óta írom oda) mert az már jelent egy minõséget, a letöltõ hozzászokhat melyiket érdemes megnézni. Ettõl függetlenül én is megnézem a teljes találati listát, bár nyûgös visszalépni. Elévült stb. Nem szeretem azokat a címkéket, amelyeknél a középsõ lyuk kényes területet, pl. arcot érint, inkább legyen kisebb az alak, vagy más a kép. Ilyenkor inkább tervezek egy újat, ezeket szoktam feltölteni. Kezdem megszokni a segédletet, 1 - 2 logóval már bõvítettem is.
Pisti, aki 271.

Már ki van találva, hogy ne kelljen vissza lépegetni, már csak meg kell csinálni :-)

Úgy lesz megoldva, hogy ha rákattintasz a listában egy filmre akkor nem új oldal jön be hanem lejjebb tolódik a lista és megjeleníti a borítót, és ha mondjuk 3 ra kattintasz egymás alatt akkor egymás alatt leszenek a borítók. Nem tudom mennyire érthetõ  Grin, de biztos jó lesz ha meglesz  Grin
Naplózva
Nomak
Vendég
« Új hozzászólás #171 Dátum: 2007, április 03, 11:39:52 »

Sziasztok !

Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, mert nem akartam 13 oldalt vissza olvasni ( ha igen, akkor bocsi ), de szerintem jó ötlet lenne, ha a borítók köre bõvítve lenne a PC játékok borítóival, mert tuti, hogy nagy igény lenne rá, mivel ha a külhoni borítókat meg is lehet találni máshol is, a magyarokat nem igazán ...  Wink

Üdv. ZsoZso

Idõvel talán lesz, de szerintem nem sok lenne belõle. Pl. neked hány Magyar játék borítód van?
Naplózva
Pisti271
CoversClub King
Újonc

« Új hozzászólás #170 Dátum: 2007, április 02, 05:03:33 »

Talán azért jó, ha már a találati listában meglátszik a készítõ neve, (én a CoversClubos borítók óta írom oda) mert az már jelent egy minõséget, a letöltõ hozzászokhat melyiket érdemes megnézni. Ettõl függetlenül én is megnézem a teljes találati listát, bár nyûgös visszalépni. Elévült stb. Nem szeretem azokat a címkéket, amelyeknél a középsõ lyuk kényes területet, pl. arcot érint, inkább legyen kisebb az alak, vagy más a kép. Ilyenkor inkább tervezek egy újat, ezeket szoktam feltölteni. Kezdem megszokni a segédletet, 1 - 2 logóval már bõvítettem is.
Pisti, aki 271.
Naplózva
bohóc
Újonc
*

« Új hozzászólás #169 Dátum: 2007, április 01, 21:51:52 »

Nagyon jó az oldal és praktikus !!!!! Cheesy köszi az eddigi borítókat Smiley
Naplózva
.ZsoZso.
Újonc
*

« Új hozzászólás #168 Dátum: 2007, április 01, 15:20:05 »

Sziasztok !

Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, mert nem akartam 13 oldalt vissza olvasni ( ha igen, akkor bocsi ), de szerintem jó ötlet lenne, ha a borítók köre bõvítve lenne a PC játékok borítóival, mert tuti, hogy nagy igény lenne rá, mivel ha a külhoni borítókat meg is lehet találni máshol is, a magyarokat nem igazán ...  Wink

Üdv. ZsoZso
Naplózva
Rékuci
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #167 Dátum: 2007, április 01, 14:08:06 »

Helló!
Jó a címke tervezéshez készített alap, használható.
Túl nagy a méret, az én Pixma nyomtatóm 118 mm-eset szeret.
Pisti.

Ránézésre nekem is nagyobbnak tünik:)
Naplózva

Rékuci
Pisti271
CoversClub King
Újonc

« Új hozzászólás #166 Dátum: 2007, április 01, 12:18:51 »

Helló!
Jó a címke tervezéshez készített alap, használható.
Túl nagy a méret, az én Pixma nyomtatóm 118 mm-eset szeret.
Pisti.
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #165 Dátum: 2007, március 29, 15:49:15 »

Próbáltam tömöríteni a képet 5MB-rókl 1,98 Mb-ra sikerült... A felbontás is megvátozott természetesen de szetem még így is szép a kép! 3240 x 2175-rõl 2323 x 1560 vátozott... Vajon ezzel megsértem a készítõt ha így rakom fel?
Naplózva
Nomak
Vendég
« Új hozzászólás #164 Dátum: 2007, március 28, 14:02:20 »

A butitás tényleg gáz, ha nem tudod hogyan kell normális méretre butítani, hogy ne legyen nagy veszteség kérdezz a fórumba, valaki biztosan segít majd.

A 7 megát kicsit tulzásnak érzem  Smiley

Szerintem nem a letöltõk problémáznak azon, hogy nincs ott a nevetek, nameg ha egy user le is tölti onnan és feltölti ide vagy bárhova még akkor sem biztos, hogy oda írja a neveteket.

Megnéztem az oldalt, hát le a kalappal elöttetek  Kiss  Grin
Naplózva
zolipapa
Újonc
*

« Új hozzászólás #163 Dátum: 2007, március 27, 18:09:14 »

Már nincs vita!

Ha valakinek nem tetszik, hogy 10 borítójából 3-nál nincs fent a neve zárja széfbe a borítóját, vagy töltse fel Õ! Nyugodtan, szólhat belinkelve a borítót h légyszi írjátok ehez a nevemet, de ha valaki neki áll megint írkálni, hogy "nem értem, miért .....bla bla " azt töröljük. Lejjebb már megírtam errõl a véleményemet, és csak Zolipapához hasonló hozzászólásokat szeretnék látni, igyekszünk, hogy ne legyen az ellenkezõjére ok, de be láthatja mindenki, nem egyszerû!

San oldalán megtalálhatók lesznek az új munkáim, ful minõségben, van amelyik 7 mega, szóval onnan letöltve nem lehet gond kinek a munkája, szerintem egyértelmüen látható.
Még egy dolog amit szeretnék kérni ha nem gond.?
Azért ne butitsa le senki 300 kb-ra a borikat, mert azzal nem csak engem járat le, hanem a felhasználokat is semmibe veszi.

Köszi
Naplózva
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 48   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: