molgyorgy
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #341 Dátum: 2008, január 18, 13:19:30 » |
|
Sziasztok!
Lehet, hogy ez egy nagyon egyszerû kérdés, de a cd-k képét mire érdemes kinyomtatni, hogy utánna rárakjam a cd-re?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baddog
|
|
« Új hozzászólás #340 Dátum: 2008, január 10, 19:27:27 » |
|
Javítottam a hibát, már minden OK.
baddog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
|
« Új hozzászólás #339 Dátum: 2008, január 10, 10:23:28 » |
|
Közben én is tapasztalom!!! Az a lényeg amíg nem történik meg a hiba kijavítása addig a kisképre kattintva a kép mentése másképpen úton le lehet menteni!! Megpróbáljuk mihamarabb kijavítani a hibát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
|
« Új hozzászólás #338 Dátum: 2008, január 10, 10:14:03 » |
|
Sziasztok! Dvd címkét szerettem volna letölteni és kinyomtatni korongra. A letöltés simán megtörtént, de nem tudom megnyitni a nyomtató programmal. Ezt írja ki "Image Processing Error". Miért ?? Sos Köszi Melyik cimkérõl van szó??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fõnike
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #337 Dátum: 2008, január 10, 10:07:26 » |
|
Sziasztok! Dvd címkét szerettem volna letölteni és kinyomtatni korongra. A letöltés simán megtörtént, de nem tudom megnyitni a nyomtató programmal. Ezt írja ki "Image Processing Error". Miért ?? Sos Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
|
« Új hozzászólás #336 Dátum: 2008, január 10, 09:33:24 » |
|
sziasztok! az miért van, hogy eddig simán lejöttek a dvd borítók, most pedig lejön de nem tudom megnézni?ha valaki tud,legyen szíves segítsen!elõre is köszönöm! vasslala
Szia! Fejtsd ki bõvebben mert nem értem mire gondolsz ha példával csinálod az mégjobb!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
75csaba
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #335 Dátum: 2008, január 10, 08:34:34 » |
|
sziasztok!
miért nem lehet a borítókat megnézni, úgy mint régen??? valaki ha tud,segítsen
elõre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vass László
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #334 Dátum: 2008, január 09, 20:34:22 » |
|
sziasztok! az miért van, hogy eddig simán lejöttek a dvd borítók, most pedig lejön de nem tudom megnézni?ha valaki tud,legyen szíves segítsen!elõre is köszönöm! vasslala
|
|
|
Naplózva
|
vasslala
|
|
|
Rékuci
|
|
« Új hozzászólás #333 Dátum: 2008, január 09, 17:17:55 » |
|
Töröljétek légyszíves a Harry Potter és a Tûz Serlege cimkémet, mert elírás van benne. A javítottat pedig feltöltöm újra. Elõre is köszönöm! Döme
Törölve..
|
|
|
Naplózva
|
Rékuci
|
|
|
Döme
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #332 Dátum: 2008, január 09, 16:41:20 » |
|
Töröljétek légyszíves a Harry Potter és a Tûz Serlege cimkémet, mert elírás van benne. A javítottat pedig feltöltöm újra. Elõre is köszönöm! Döme
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Egyed Katalin
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #331 Dátum: 2008, január 08, 20:50:12 » |
|
Sziasztok! Nagyon jó az oldal! Csak az a kérdésem hogy lehet letölteni? Az utasításokat elolvastam, teljesítettem és mégsem sikerül? Segítsetek !!!! Köszönöm elõre is!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Katica
|
|
|
luigitrade
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #330 Dátum: 2008, január 08, 14:26:45 » |
|
Hello Luigitrade vagyok. Nem nagyon van idõm, de néha töltögetek fel borítót. Mitõl van az, hogy elfogadásra kerül mégis némelyik eltünik? Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kovács Renáta
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #329 Dátum: 2008, január 07, 09:18:53 » |
|
Szia! Nagyon szépene köszönöm!! És Boldog Új évet Nektek!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rékuci
|
|
« Új hozzászólás #328 Dátum: 2008, január 07, 09:10:24 » |
|
Sziasztok! Nagyon jó ez az oldal!! Azt szeretném kérdezni hogy a letöltésekért kell e fizetni ha igen mennyit, mert a kisfiamnak szeretnék mese borítókat letölteni? Segítséget elõre is köszönöm! : Teljesen ingyenes az oldal, használd egészséggel
|
|
|
Naplózva
|
Rékuci
|
|
|
Kovács Renáta
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #327 Dátum: 2008, január 07, 09:08:10 » |
|
Sziasztok! Nagyon jó ez az oldal!! Azt szeretném kérdezni hogy a letöltésekért kell e fizetni ha igen mennyit, mert a kisfiamnak szeretnék mese borítókat letölteni? Segítséget elõre is köszönöm! :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|