Kezdőlap

Borítók   
   Statisztikák  
   Fórum  

2010, szeptember 06, 21:05:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Hírek: 2007 Elindult a CoversClub

Főoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 6   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Borító és label nyomtatás, nyomtató, patron...  (Megtekintve 14384 alkalommal)
Axedus64
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Új hozzászólás #89 Dátum: 2010, június 02, 08:46:20 »

Sziasztok!                                                                                                                                               Tavakinak üzenném, hogy mindenképp olyan nyomtatót vegyen amelyikben külön,a színek szerint lehet cserélni a patronokat. Nekem Canon 4300-asom van, és hibátlanul megold minden problémát. (Dvd lemezre nyomtatás, jó minőségű fotónyomtatás ,stb.) Sajnos a gyári chip-pes patronok meglehetősen drágák, s az után gyártott chip nélküli patronokat meg nem akarja meglátni a készülék. Rengeteget küszködtem, mert nem akartam kb. 3-4000 forintot fizetni patrononként 6-800 ft helyett. Volt aki azt ajánlotta, hogy addig nyomkodjam az egyik gombot a nyomtatón, amíg el nem kezdi a nyomtatást. Mások szerint ha túl sokszor erőszakolom meg ilyetén módon a gépet, akkor tönkre mehet a készülék memóriája. Végül elborult az agyam, s elrohantam vettem egy chip resetter-t 9300 ft-ért áfástól. (Az áfát próbáltam lealkudni, de erősek voltak) Na most innentől nincs gondom, mert ha kifogy valamelyik patron akkor veszek egy után gyártottat 600-ért, s óvatosan (nehogy megsértsem a mögötte lévő elektronikát) a chip-et átgyógyítom egyikről a másikra. Egyszer úgy jártam, hogy a nagyon lefáradt chip, valószínűleg a statikus elektromosságtól,a puszta kéz érintésére is végleg kifeküdt. Ezért azt javaslom, hogy műtét előtt és utána is ressetáljatok! Na most,  ;)könnyű kiszámolni a gyári és az után gyártott festék patronok közötti árkülönbség alapján, hogy hány patroncsere után jön vissza a chipresetter ára. Mivel én elég sokat nyomtatok, már réges-rég plusszban vagyok, és minden egyes használat fillérekbe kerül.                                  Üdvözlök mindenkit Csapesz voltam.
Szia a a tintacentrumba lehet kapni jó minőségű chip-es patront nem kell veszödni semmi féle reseteléssel én is ilyet használok már rég óta
Naplózva
rubenzeff
Újonc
*

« Új hozzászólás #88 Dátum: 2009, november 21, 10:50:47 »

Sziasztok nem tudom mennyire divat vagy sem de en szeretnem a boritoimat vhol kinyomtatni hogy jobb minosegu legyen mint ha itthon nyomtatnam ki.Tud valaki segiteni hogy hol erdemes es hogy nem e para igy kinyomtatni vmi boltba????Legyszi irjatok.
Naplózva
csapanszkij istvan
Újonc
*

« Új hozzászólás #87 Dátum: 2009, május 18, 09:23:53 »

Sziasztok!                                                                                                                                               Tavakinak üzenném, hogy mindenképp olyan nyomtatót vegyen amelyikben külön,a színek szerint lehet cserélni a patronokat. Nekem Canon 4300-asom van, és hibátlanul megold minden problémát. (Dvd lemezre nyomtatás, jó minőségű fotónyomtatás ,stb.) Sajnos a gyári chip-pes patronok meglehetősen drágák, s az után gyártott chip nélküli patronokat meg nem akarja meglátni a készülék. Rengeteget küszködtem, mert nem akartam kb. 3-4000 forintot fizetni patrononként 6-800 ft helyett. Volt aki azt ajánlotta, hogy addig nyomkodjam az egyik gombot a nyomtatón, amíg el nem kezdi a nyomtatást. Mások szerint ha túl sokszor erőszakolom meg ilyetén módon a gépet, akkor tönkre mehet a készülék memóriája. Végül elborult az agyam, s elrohantam vettem egy chip resetter-t 9300 ft-ért áfástól. (Az áfát próbáltam lealkudni, de erősek voltak) Na most innentől nincs gondom, mert ha kifogy valamelyik patron akkor veszek egy után gyártottat 600-ért, s óvatosan (nehogy megsértsem a mögötte lévő elektronikát) a chip-et átgyógyítom egyikről a másikra. Egyszer úgy jártam, hogy a nagyon lefáradt chip, valószínűleg a statikus elektromosságtól,a puszta kéz érintésére is végleg kifeküdt. Ezért azt javaslom, hogy műtét előtt és utána is ressetáljatok! Na most,  ;)könnyű kiszámolni a gyári és az után gyártott festék patronok közötti árkülönbség alapján, hogy hány patroncsere után jön vissza a chipresetter ára. Mivel én elég sokat nyomtatok, már réges-rég plusszban vagyok, és minden egyes használat fillérekbe kerül.                                  Üdvözlök mindenkit Csapesz voltam.
Naplózva
timbu21
Újonc
*

« Új hozzászólás #86 Dátum: 2009, május 10, 15:15:40 »

Sziasztok !
Segítsen valaki,regisztrálva vagyok mágsem tudok letölteni egyetlen borítót sem ! A lista bejön,de ha ha rákattintok bármilyikre,nembe semmi !! Mit tegyek ?
Naplózva
tavaki
Újonc
*

« Új hozzászólás #85 Dátum: 2009, május 10, 12:31:46 »

Sziasztok!!!

Most akarok venni egy nyomtatot,amivel lemezre is lehet nyomtatni,hisz arra kell,valaki legyszi adjon véleményt hogy milyent vegyek,hogy szépet is nyomtasson a töltése se legyen tul drága...És kb 30.000 FT értékben!!!

Köszönöm előre is!!!
Naplózva
szekszi
CoversClub Fun

« Új hozzászólás #84 Dátum: 2009, január 16, 07:51:25 »

Sziasztok.

Olyan kérdésem volna hogy Canon MP160-as nyomtatóba tud valaki olcsó patront? Az utántöltötről van valakinek tapasztalata hogy milyen?
Előre is köszi! Smiley Smiley
szekszi     
Naplózva
czoki
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #83 Dátum: 2009, január 04, 08:45:58 »

Szia Pete87!
Megértem a problémád, hisz sokan szeretnén olcsóbban nyomtatni. Szerintem a "csajszi" által kinált chip nem oldotta volna meg a problémád, valószínű, hogy gyári patronról leszedd volt az is. A trükk abban rejlik,
hogy az új chip érzékeli a patronba lévő festék fogyását. Csak ötlet szinten,- spórolásként,- a patron házilagos
újra töltésén? Csatolok egy web.címet, az ott található olvasmány "igen érdekes", én csak azért nem kezdtem bele
a házilagos töltésbe, mert pont ennél a cégnél most már kapható az én gépemhez szükséges utángyártott chipes
patron, kb. fél áron a gyári Canonhoz képest. Már vettem is tőlük, be is került a gépembe, tökéletesen működik.
Egy olvasást biztos megér.
http://www.inkmate.hu

Üdv. Czoki.
Naplózva
Pete87
Újonc
*

« Új hozzászólás #82 Dátum: 2009, január 04, 00:05:25 »

Ahamm... Hát, sajna ez a bűűűvös sűrga gomb nincs a nyomtatómon, de kaptam a festékpatronos eladó leányzótól egy ún. "CANON IP4200 Nullázási (Reset) útmutató"-t. Ez nálam is működött, csak nem tudom, h mit eredményezett... :S
Aztán.... Említette, h vehetek chip nélkül is patront, de tud mellé adni chipet. (aztán majd otthon összebütykölöm) Én nekem nem kellettek a chipjei, mert Nekem volt itthon eredetim, és arról átszereltem. De akkro lehet, h a csajszi egy olyan chipet árul (boltban), ami ezt kijavítja, és újnak tűnteti fel a másolt patront a nyomtatómnak???
Sok itt a kérdés :S Lehet inkább rászánok 1-2ezer HUF-t és akkro nem lesz probléma ekörül (Persze, ha minden úgy alakul, ahogy én azt elképzeltem Tongue:D)

Köszi a segítséget!
Naplózva
czoki
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #81 Dátum: 2009, január 03, 08:46:38 »

Szia Pete87!
Nem vagyok teljes mértékben otthon a témában, de ha jól tudom, a chip átrakással csak azt lehet elérni, hogy
a gép érzékelje a festékpatront. Az biztos nem fog sikerülni, hogy úgy érzékelje mint egy gyári új patront.
Az én gépemnél,-Canon IP3300,- a sárgán világitó stop gombot kell néhány mp.-ig nyomva tartani, elalszik a sárga
fény, innentől lehet nyomtatni és nem írja ki többet információt. A tintafigyelés megszűnik. Állítólag ha legközelebb gyári patron kerül bele, visszaáll az eredeti funkcióra.
Üdv.Czoki.
Naplózva
Pete87
Újonc
*

« Új hozzászólás #80 Dátum: 2008, december 31, 13:37:55 »

Sziasztok!
Nekem egy pixima 610-esem van, és most vettem bele egy chip nélküli partront, amire rátettem az eredeti chipet. Az a gondom, h a gép ugyanúgy azt írja ki, h kifogyóban van a patron :S MI a teendő ilyenkor? Hogy lehet bemagyarázni Neki, h ez már egy új patron, ami tele van?

Előre is köszönöm segítségeteket!

(Amúgy a Canon CD Label Printje alkalmas fullnyomtatásra, csak be kell állítani Wink)
Naplózva
czoki
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #79 Dátum: 2008, december 27, 07:33:11 »

Szia japi!
Köszönöm szépen a részletes tájékoztatást. Az általad írtak figyelemebe vételével egyelőre lemondok a
cimke nyomtatásról. A nyomtatót múlt évben vettem, tehát "kiselejtezni" nem fogom, remélem még sokáig
kiszolgál. Marad tehát a fólia, de ezt nem ismerem. Ha egy picit többet írnál róla, hol kapható, mi a pontos neve
ami alapján kereshetem. Ez cimke méretü??, vagy esetleg A-4, és akkor talán egyszerre több cimke is nyomtatható?
Ha lesz időd és kedved, kérlek válaszolj.
Üdv. Czoki.
Naplózva
japi
Haladó
**

« Új hozzászólás #78 Dátum: 2008, december 26, 14:36:10 »

Szia Tegee!
Köszönöm a tanácsot a szoftwerrel kapcsolatban. De még mindig tisztázatlan elöttem, hogy a nyomtatandó
lemezt hova kell behelyezni, illetve milyen kiegészítővel lehetne ,- ha egyáltalán lehetne,-  megoldani.
Ha tudsz valami megoldást, illetve valamelyik fórumtárs tud, kérem a segítséget.
Üdv. Czoki.
Szia Czoki!
A problémád nyomtató függő. Ha Canon iP4300-as géped van, akkor nincs gond -a tálcára teszed a lemezt és a gép "mondja", hogy mit kell tenned.
Ha más nyomtatód van, akkor veszel fóliát (jó drága),és azt ugyan úgy használod, mint a papírt. A nyomtatott fóliát a lemezre kasírozod (rátapad) és kész.
de csinálhatsz a Nero ConverDesingerrel papírt is, de az macerás, mert körbe kell nyilszálni és ragaszgatni kell a lemezre -de koszolódik és ronda lesz.
Most néztem iP3300 géped van, hát sajnos közvetlenül nem lehet lemezre nyomtatni. Csak a fólizást javaslom, v. cseréld ki a géped iP4300-ra, annál is inkább, mert az iP3300 gép -gyártó szerint- megszünt sorozat.
« Utoljára szerkesztve: 2008, december 26, 14:56:51 írta japi » Naplózva
czoki
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #77 Dátum: 2008, december 23, 07:20:11 »

Szia Tegee!
Köszönöm a tanácsot a szoftwerrel kapcsolatban. De még mindig tisztázatlan elöttem, hogy a nyomtatandó
lemezt hova kell behelyezni, illetve milyen kiegészítővel lehetne ,- ha egyáltalán lehetne,-  megoldani.
Ha tudsz valami megoldást, illetve valamelyik fórumtárs tud, kérem a segítséget.
Üdv. Czoki.
Naplózva
Tegee
Újonc
*

« Új hozzászólás #76 Dátum: 2008, december 22, 09:52:27 »

Sziasztok! Tudna nekem vki segíteni? Olyan problémám volna hogy a Canon i560-as nyomtatómban most minden patron gyári és mégis a citromsárga színt narancssárgára nyomtatja, illetve amihez sárgát kever az most annyival sötétebb! Mi lehet a probléma? A választ előre is köszönöm!

Nem cserélted fel a patronokat? Vagy csak rossz minőségű után gyártottat vettél bele? De az is lehet, hogy a fejegységbe belefojt a festék, és az keveredik, ki kellene szedned a patron tartót és jól kitisztítani, de nehogy csap vízzel, vagy alkohol vagy desztillált víz.

Ha nem ezekkel, akkor mivel tisztitható?

Mindenképpen az izopropil alkohol javasolt. A nagytisztaságú (patikában kapható ) benzin NEM AJÁNLOTT!  Esetleg oldhatja a műanyag alkatrészeket.
Naplózva
Tegee
Újonc
*

« Új hozzászólás #75 Dátum: 2008, december 22, 09:48:49 »

Sziasztok!
Tanácsot, illetve segítséget kérek. Megoldható-e, és ha igen miként, hogy a Canon IP 3300 tip. nyomtatómmal
közvetlenül DVD-re címkét tudjak nyomtatni. Milyen kiegészítőre lenne szükségem, illetve az Under Cover XP
programmal működne-e?
Köszönöm:
Czoki.
Ui: Kellemes Karácsonyi ünnepeket minden fórumtársnak és családtagjainak.

Javaslom a CANON CD-Labelprint progit (bár ez nem tud fullnyomtatást), vagy a Acoustica CDDVD Label Maker-t (ez utóbbit serialnumberes, de mint minden ez is megoldhato...  :Smiley )
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 6   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: